lauantai 25. syyskuuta 2010

Uutta pilkettä silmäkulmissa.

Olen taas alkanut innostua v-hepoilusta ja koneenkin olen takaisin saanut, jeij!
Apinavaara ei innosta kokoajan, joten se onkin pidemmällä huoltotauolla jonka aikana pikkuhiljaa vaihtelen ulkoasua ja päivitän jokaisen hevosen kalenterit ja sivut nykypäivään, sitten alan taas kilpailla niillä, saa nyt nähdä, onnistunko kehittämään jonkun hyvän kilpailu tsydeemin.

Innostunut olen Perketimäestä ja sitä parhaimpani mukaan kunnostan, myös siellä olevat hevoset ovat tällä hetkellä itsellini mieluisimpia (jossei tietenkään muutamaa ikisuosikkia av'n hevosista lasketa). Esimerkikiksi viimeviikolla meille muuttanut kaksikko Visari ja Hiskilii ovat semmoisia rakkauspaukkauksia että voisin kokoajan kirjoitella niille päiväkirja merkintöjä ja miettiä mitä kaikkea niiden kanssa tekisin. Myöskin Kemiinalta mulle jonkun aikaa sitten tullut Utopian Mörköpelko on erittäin rakas karvakorva. Myös toki muut Perketimäen asukkaat ovat tällä hetkellä erittäin suuressa suosiossa. :)

Ostin myös ensimmäisen askellajipainoitteisen hevosen edellispäivänä. Rodultaan tämä kaunokainen on Tennesseen Walker ja nimeltään Tijuana's Bazooka <3, orin myynti-ilmoituksen nähtyäni rakastuin niin nimeen kuin myös kuvaan jonka sai mukaan ottaa. Saa nähdä miten tämän kanssa käy! Nyt etsitään kotitallia ja mahdollisesti lisäkuvien piirtäjiä. :)

Ei nyt muuta tähän hätään, koitan blogailla jotain asiaa jossain välissä, viimeistään kun av palailee tauolta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti