maanantai 23. huhtikuuta 2012

Paluu virtuaalitalleiluun!

Päätin palata virtuaalitalleilun pariin vuoden tauon jälkeen. Voi kai kysyä miksi? IRL elämässä alkoi tulla aikaa, ja rupesin kaipaamaan koneella istuskellessani tekemistä. Virtuaalitalleilun huonot puolet olen unohtanut ja muistan vain mukavan touhuilun, ja ehdottomasti mukavan nettikaveripiirin mihin tutustuin.

Paluun tekemistä pähkäilin kauan, sillä minua suoraan sanottuna hävettää aivan järjettömästi. Mietin kehtaanko palata? Paljon tekemättömiä hommia joita en enää muista, kadotetut hevoset ja muiden kasvatit.. Mutta päätin mennä sitten tulta päin ja käydä ht.netin ravikeskustelussa, ja siitä se sitten lähti.

Nyt haluankin pyytää kaikilta anteeksi. Anteeksi siitä, että katosin. Anteeksi siitä, että kasvattinne jäivät heiteille. Anteeksi siitä, että tuloksia yms. hommia tekemättä. Anteeksi siitä, etten vuoteen välittänyt v-hevostelusta, en pitänyt domainiani auki ja kadotin yli sata hevosta virtuaalimaailmasta.

Ymmärrän, että jotkut tulevat kantamaan minulle mahdollisesti kaunaa. Enkä sille oikein mitään voi, tottakai toivoisin kaiken pyyhkiytyvän pois anteeksi sanalla, mutta elämä ei ole niin yksinkertaista. Mutta toivon mukaan mahdumme sentään samalle virtuaalitalleilun maapallolle vaikka kaikki eivät minusta töppäilyni takia pitäisikään.

Illemmalla tekstiä uusista hevosistani ja ajatuksia uudesta virtuaalitalleilustani. :)

- Lokki

3 kommenttia:

  1. Hurraa! Hurraa! Palasit vihdoinkin! Ei me kanneta kaunaa!

    VastaaPoista
  2. Kuten sanottua, toivotan siut lämpimästi tervetulleeksi takaisin <3 Miulla ei ainakaan ole mitään kaunoja sinua kohtaan ja ne joilla on, voi jättää omaan arvoonsa. ;D

    VastaaPoista