torstai 14. kesäkuuta 2012

Viime aikoijen touhuja, peitsareita ja ratsuja

Olen ehkä hieman haahuillut taas ympäriinsä. Toukokuiset ravureiden kisakalenterit päivittämättä, ja iskee pian paniikki että ehdinkö lainkaan päivittää niitä ennenkuin kesäkuu on jo ohi? Mutta tänään aloitin Seagull Trottersin hevosten sivujen siirtämisen helmilokki.nettiin, joten samalla päivittelen kalenteritkin.. kun vaan saisi aikaiseksi tuon sivujenkin siirtelyn.

Mikä sitten on vienyt aikaani? No, saatuani domainin takaisin pääsi irti peitsari hulluus. De Pacerssin takaisin ajantasalle rakennustöissähän se aika on kulut, osa teksteistä eivät ole vielä netissä asti, jos joku ihmettelee vajavaisia sivuja. De Pacerssin kanssa on ollut mukava touhuta ja kehittää ideoita, esimerkiksi olen kehitellyt erilaisia kilpailuita peitsareille, ns. tasoja ja sitten erilaisia suurkilpailuita. Nämä tosin saattavat jäädä toteuttamattakin, mutta ainakin vihko ja kynä ovat saaneet kyytiä. Itse peitsareiden kanssa haluan saada aikaiseksi uusia sukulinjoja. Tämän takia en ole edes yrittänyt toistaiseksi ostaa muilta suvullisia peitsivauvoja vaan olen tuonut itse kasan näitä. Tällä hetkellä sivut netissä omaan 12 kpl ja 6 kpl on puolivalmiina koneella. Lisäksi tietysti kasa nimiä paperilla seuraavaa tuonti rypästä varten.

Olenhan sitten myös muuta touhunnut, nimittäin mennyt törkkäämään taas sormeni ratsupuolelle. Ensiksi tuli suomenhevospojat Kaupunkipalo ja Kuurakan Hutina. Kummankin kohdalla tein rehellisen ostotarjouksen, en aijo juosta hikihatussa sijoitusten perässä, vaan saatan vain kirjoitella päivismerkintöjä ja kisailla silloin tällöin. No orit ovat nyt minulla, joten kai onnistuin sitten jollain muulla tavalla vakuuttamaan hienojen herrojen kasvattajat.

Kumpa ratsupuolen sörkkiminen olisi ollut tuossa, mutta ei! Aloin himoita estetykkiä, ja himoitsin sitä pariviikkoa kunnes luovutin ja tein ostotarjouksen. Minulle tarjottiinkin muutamaa ja päädyin ottamaan Viivuskan hevosista tilausvarsan. Niimpä minulla on nyt branburgin hevosori Porsche Krypton. Porschen ostin sellaiseksi, että voin kilpailla sillä sijoituksia hullunkiilto silmissäni jos vain haluan, mutta jos minua ei joskus huvittakkaan kilpailla, voin antaa orin hetken olla ja kirjoittaa sille pari päivismerkintää. No tänään sitten päätin avata ERJ'n kalenterin ilmoittaakseni meidät mahdollisesti jo esille tulleisiin heinäkuun kisoihin. Innostuin kun näin kasan heinäkuun kutsuja. Avattuani niitä muutamia kappaleita hymyni alkoi hyytyä. Avasin vielä useita, mutta aina sama juttu TT / tulokset tulleet.. Yhdet kutsut olivat tyhjiä ja laitoinkin niihin osallistumista, mutta uskallan väittää, etten mahtunut mukaan kun ne kutsut ensikuussa katson. No mutta en valita, kyllä minä vielä ehdin osallistumaan kilpailuihin, ainakin uskoisin niin!

Siinä oli nyt tämän lintusen lähiaikojen touhuiluja. :) - Lokki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti