lauantai 5. toukokuuta 2012

Pääsekkin sanomasta!

Jos sanoin, ettei enempää hevosia ja en osta mitään? No eihän meikäläistä kannata tuossa mielessä uskoa! Ravikeskustelussa HeliK tarjosi viittä hevosta myyntiin ja niiden joukossa oli oripoika nimeltä Crooked House. Crooked House, tutummin nimetty Horreksi asteli talliin - ja eihän minulla ollut vastaan sanomista tummalle tähtipäälle joka on herkkä luonteinen herrasmies.

Horren isä on Silveline Gone, joka onkin yksi virtuaalimaailmassa hienoimpia oreja. Koirametsä Memorial '08 Voittaja ja St Silwer '08 Voittaja, Pitää hallussaan virtuaalimaailman 5 vuotiaiden suomen ennätystä ja on valittu vuoden 2008 lv-oriksi! Ennätys 09,9aly ja voittosumma 602 800ve! Jälkeläisissä ei ole suurta tähteä nähty, mutta ehkäpä Horre korjaa tilanteen?

Emä Endless Loisto on pitkän uran tehnyt tamma, 96 starttia; 8-9-10. Tammamaraton 2009 - voittaja, ennätykseltään 14,0a. Horren emän isä upea Loren Fire on varmasti kaikkien ravitalleilijoiden tuntema - ellei niin kipikapi tutustumaan!

Horre alkaa kilpailemaan tässä kuussa meidän väreissä. Orilla onki jo aiempaa kilpakokemusta 14 startin verran, joista kolme voittoa, kaksi kakkosta ja kaksi kolmosta. Rahaa ori on tuonut radoitla jo 13 000ve, ja juossut 19,0 ennätyksen, mitä toivon mukaan alkaa parantelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti