keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Ostolakko, mutta uusia hevosia joka puolella.

Palasin tauolta joulukuussa, palauttelin muutamat hevoset – ne eivät kerta kaikkiaan innostaneet ja muutenkin tuntui hieman oudolta palata pakkoloman jälkeen. Palautin ne joiden kanssa minua vähänkin tympäännytti tai oli ole etten niitä halua pitää. Hienoja hevosia lähti, anteeksi kasvattajille, mutta näin on parempi.

Päätin myös etten osta uusia hevosia ennen helmikuuta, toisin kävi. Ensimmäiseksi talliin muutti Tierra’s Andre, döleori starberrystä. Nyt kolmevuotias ori on suvultaan 1½ polvinen ja isä on minun ennen omistama. Andre on aloitellut jo radoilla, nyt vain odotellaan tuloksia että näkee, miten pärjäilee. Odotuksen on toki korkealla ;).

Seuraavaksi talliin marssi (jos järjestyksen oikein muistan) AH Tordis, 4v döletamma Aken Ravitallilta. Tordis oli jo aloitellut uraansa ja oli näin ollen mukava lisä kylmäverikaartiin.

Splinter Smoke oli seuraavana vuorossa. Tämä Savitaipalelainen orhi tarttui mukaani oikeastaan vahingossa, mutta enää sitä en vaihtaisi mihinkään. Splinter on vähän pidempi sukuinen, osan siitä tosin kadottanut. Ori on ehdottomasti tulevaisuuden lupaus!

Splinterin kanssa samaan aikaan saapuivat myös jenkeistä kaksi tuontia, Jack Daniels USA ja Soul Garden USA.

Tämän jälkeen halusin suomalaisvahvistusta, ja sitä tuli ahnehdittua oikein neljän hevosen verran. Aluksi kun piti hankkia ori ja sille tamma.

Kindistä meille saapui hurmaava 2 polven suvun omistava ori Anarkisti. Antti omaa mukavan pärstän ja ei siinä suvussakaan kauheasti ole haukkumista.

Antin tammaksi saapui Savun Epäreilu, mahtava 2 polven suvun omaava ruunikko tamma. Oikein odotan innolla miten tämä meidän neljäs Savitaipalelainen suomiheppa radoilla pärjää.

Ahne kun olen, pelkkä Pohjantallin myynti topikki sai kuolan valumaan suustani. Päivän sitä tuijotettuani tein tarjouksen upeasta Pohjan Aatoksesta. Pohjantalli myi orhin mielellään meille ja en voinut olla kysymättä mukaani Pohjan Eeverttiäkin. Mitä sitä ahneudelleen voi?

Siinä taisi olla syntilistani kokonaisuudessaan. Että helmikuussa ostan ekat hevoset tauon jälkeen? hah. Mutta nyt mulla on ostolakko ainakin helmikuun, mahdollisesti myös maaliskuun.

Virtuaali intoni on totaalisen palannut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti