torstai 8. huhtikuuta 2010

Mistä näitä virtuaalihevosia oikein tulee?

Tyhmän ja rasittavan mainoksen kautta kehitetty otsikko, mitä tosin joudun itse usein miettimään.
Apinavaaraa olen täyttänyt jos jonkinmoisella kopulla lähiaikoina, vaikka olen koittanut rajoittaa.. Ne kun on vaan niiiin kivoja.

Tallin uusia kasvoja ovat muunmuassa:
Leikkimielinen Poker Luned, joka saapui talliin, en nyt muista miksi oli tärkeätä saada uusi 2polv. ranskalainen, mutta joku jutta tässä oli. :D Poker on Dese's Orginatesta, joten orin suku on omaan mieleen siinäkin suhteessa. Nyt tallista löytyy siis Poker ja Casino Luned, saa nähdä mitä seuraavaksi.

Ennen Amerikan omistuksessa ollut Burnoutin kasvatti, Caribbean Burn asteli myös talliin. Caribbean tuntuu oikein hyvältä kilpatammalta, ja suku edellyttää tammalle loistokasta siitosuraan vanhemmiten.

Sagatumista saapui jenkkitamma Doubletwist TUM. Tamma saapui koska kaipasin uutta lyhyt sukuista jenkkiverta talliin. Twist on ihan kelposukuinen, joten odottelen tammasta ihan mukavaa juoksijaa.

Crimsonista ostin ensimmäisen kerran hevosen, jenkki orivarsan Crimson Macho. Mako vaikuttaa kivalta herralta, vielä en tiedä mitä odottaisin orilta, mutta toivon mukaan kunnon uraa ja pitkää ikää.

Tarinan kera höystetty tuonti ranskisori, Manydix saapui Ranskasta. Itse tuomani ori on toivon mukaan kelpo kilpailija, sillä suku on ranskiksella kohdallaan. Manulla on aivan ihana luonne, eikä ulkonäkökään aivan heti jätä kylmäksi!

Suomalais vahvistuksia on Hyrskyn Myrskyn joka ei niinkään kovin kummoinen, mutta mamman kultapuppeli ori tuntuu yhä enemmän olevan.

Sitten on vielä muutama uutukainen, niistä lisää myöhemmin, nyt ulkoilemaan! :)

Terv. Lokki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti