keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Nordbo Volos

Innostuinpas tekemään uudelle komialle herralleni postauksen. :)

Nordbo Volos "Voltti" VeeP-095
Pohjoisruotsinhevosori
156cm, mustanruunikko (tällähetkellä)
synt.14.02.2010

Herraan rakastuin aivan hetikuin näin, mutta tarjousta en uskaltanut tehdä, sillä olihan minulla hevosten vähennystä ja kaikkea muuta menossa. Mutta unennäön jälkeen oli pakko tarjous herrasta tehdä.


Tarjoan tälle kotia Apinavaarasta.
Tulevaisuudessa orista olisi tarkoitus kunnon monitoimihevonen koulia. Aluksi pääsisi raviradoille kokeilemaan, mutta mitään valioaikaa ei ole tarkoitus saavuttaa. Vain noin parisen kymmentä starttia, eli ei siis mitään täyspäiväistä juoksiaa olla tästä leipomassa.
Sillä ratojen lisäksi/jälkeen ori koulutettaisiin ratsuksia ja sitten kilpailtaisiin koulu- ja estekisoissa. Mitään sijoituskahmintaa en kuitenkaan lupaa. Ratojen ja ratsutoimien lisäksi luultavasti orille olisi luvassa työhevoskisoja ja ehkä myös valjakkoa.

Mahdollisimman monipuolisesti yrittäisin siis herraa kilpailuttaa. :)


Poika lähti mukaan ja allekirjoittanut on aivan onnesta mykkänä.

Kuten tarjouksessa lupailin, on tarkoitusherraa kilpailuttaa mahdollisimman monipuolisesti.
Herra tulee kolmenvuoden ikään toukokuussa jolloin sillä aletaan kilpailemaan raveissa, kolmivuotiskauden on tarkoitus olla enint. 10 starttia kattava ja ennätys tavoite on alle 40,5. Kesäkuussa kun orille tulee ikää 4-vuotta aloitamme ratsukoulutuksen ja jatkamme radoilla kiertelyä. Viisivuotiaana Voltti saa ensimmäisen kerran ottaa osaa ratsastuskilpailuihin. Tarkoitus olisi startata noin 10 kertaa kilpailuissa. Ei ole varmaa vielä, painottaako Voltti kouluun vai esteisiin. Viisivuotiaana jatketaan mahdollisuuksien mukaan raviradoillakin. 6-vuotta täyttäessään Voltti kilpailee aktiivisesti sekä raveissa että ratsukilpailuissa. 7-vuotias Voltti alkaa harjoittelemaan työhevoskilpailuja varten, joihin varmasti ottaa myös 7-vuotiaana jo osaa. 8-vuotiaana Voltti poeka kilpailee työhevoskilpailluissa ja raveissa tai ratsastuskilpailuissa. 9-vuotiaana Voltti kilpailee vähän kaikkialla ja alkaa olla ensimmäisiä kertoja tarjolla jalostukseen. 10-vuotiaana Voltti kilpailee raveissa ja työkisoissa.

Alustava suunnitelma Voltin tulevaisuudesta. Toivottavasti poika pysyy terveenä ja hyvässä kunnossa!

- Lokki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti